Cargando mapa....

Fecha/Hora
Fecha(s) - 14/10/2017 - 15/10/2017
Todo el día

Ubicación
Altea - Palau Altea - Universidad Facultad de Bellas Artes


Decréixer per a créixer.

Per un creixement global sostenible el barem del qual siga la qualitat de vida de totes les persones. Anteposant el benestar social i la salut ambiental a l’agressiu creixement econòmic. Aquest és el tema que volem ressaltar enguany.

Us convidem a proposar: conferències, tallers, espectacles i exposició de projectes; relacionats amb la salut, l’agroecologia, la bioconstrucció, la consciència social, les economies solidàries, la sobirania alimentària, l’educació ambiental, etc.

Ecoaltea pretén divulgar la necessitat de crear un món sostenible, açò tan sols és possible, amb una tasca conjunta de totes les xicotetes accions creatives, les economies locals ecològiques i artesanes, i de les empreses i organismes amb sensibilitat soci-ambiental.

Decrecer para crecer.
Por un crecimiento global sostenible cuyo baremo sea la calidad de vida de todas las personas. Anteponiendo el bienestar social y la salud ambiental al agresivo crecimiento económico. Este es el tema que queremos resaltar este año.

Os invitamos a proponer: conferencias, talleres, espectáculos y exposición de proyectos relacionados con la salud, la agro-ecología, la bioconstrucción, la conciencia social, las economías solidarias, la soberanía alimentaria, la educación ambiental, etc.

Ecoaltea pretende divulgar la necesidad de crear un mundo sostenible, esto tan sólo será  posible, con una tarea conjunta de todas las pequeñas acciones creativas, las economías locales, ecológicas y artesanas, y las empresas y organismos con sensibilidad socio-ambiental.

Per favor incloure en la descripció el cost aproximat de l’activitat: materials, desplaçaments, altres conceptes. No és necessari que empleneu la casella de metres ni categoria de la parada

Por favor incluir en la descripción el coste aproximado de la actividad: materiales, desplazamientos, otros conceptos. No es necesario que rellenéis la casilla de metros ni categoría de puesto.

Elige aquí tu puesto

Las reservas están cerradas para esta feria.